Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/9/d/eklundhpaglert.se/httpd.www/wp-content/themes/herothemetrust/functions.php on line 819

Fina ord om boken Barfota med eller utan skor

Posted by on Jul 8, 2016 in Dokumentärt, Journalistik, Prosa

Skärmavbild 2016-07-08 kl. 11.10.40Häromdagen damp BTJ:s recension av förlagets senaste utgivning ner i e-postlådan. Och det var ett lika träffande som glädjande omdöme, tycker vi.

Här ett utdrag:
“‘Barfota med eller utan skor’ är en välskriven och inspirerande bok som vill locka fram barfotakänslan man hade som barn. Ett extra plus till de vackra och spännande bilderna. En intresseväckande bok som bör läsas av alla som älskar löpning, antingen man är ivrig barfotalöpare eller traditionell löpare.” (Sten Haase, BTJ-häftet nr 17, 2016)

Andra fina ord finns i recensionen skriven av Fredrikabiblioteken:
“Den största behållningen med Barfota – med eller utan skor är personporträtten, de personliga historierna om hur var och ens (fot)resa sett ut. Författaren själv delar med sig av sin svårläkta fotskada och hur han via kringelkrokiga vägar hittat sätt att få glada fötter, inte minst med hjälp av minimalistiska skor och fotvänlig träning. Vi får också möta fagottspelaren som ger konserter barfota och poeten som en dag glömde ta på sig skorna och på den vägen fortsatte det. Solskenhistorier, men också tankeväckande funderingar kring hur vi förhåller oss till våra fötter idag.”

Här finns hela recensionen.

Läs mer om Barfota med eller utan skor.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.